Prosjektet vårt med Klæbu Mannskor endte med to flotte forestillinger i Klæbu Kulturhus 4.november. Publikum koste seg og applauderte stort. En stor takk rettes til alle som bidro til dette!

I følge alle gode tilbakemeldinger fra publikum, kan Kor, Kar og kvinnfolk skrives inn i historien som et vellykket samarbeidsprosjekt mellom Klæbu Damekor og Klæbu Mannskor. Korene leverte et repertoar som rev publikum med. Det var store smil og innimellom også en tåre i øyekroken.

Et prosjekt av en slik størrelse krever mye ekstra innsats av alle kormedlemmene. I tillegg til å lære alle sangene med tilhørende koreografi utenat, skal mange andre brikker på plass. Alt fra begynnelsen når passende sanger skal finnes fram og tekster skal skrives, til å lage PR-materiale, skaffe økonomiske støttespillere, bygge scene og rekvisitter, samt sørge for god bevertning når man trenger det. Når det hele blir belønnet med to fulle hus og bare glade tilhørere som applauderte stort, er det bare herlig å ha vært med på. Det gledes til neste gang!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *