Våren 2020 ble som hos alle andre, litt annerledes enn hva vi hadde tenkt. Etter at sjokket om nedstenging hadde lagt seg, ble det etter hvert et stort savn det å kunne gå på sangøvelse. Hjerner ble lagt i bløt og vi kom frem til at sangøvelse på nett måtte prøves.

Dirigent Siv-Alice rigget seg opp hjemme og hadde gruppeøvelse med alle stemmene hver for seg utover tirsdagskveldene. Hun sang over mikrofonen og vi andre sang med hjemme i våre egne stuer, med avslått mikrofon. Nytt stoff ble innøvd, og stor var gleden da vi endelig kunne møtes i juni i Gamle festsal igjen. Styret målte opp og teipet kryss på gulvet der hvor kormedlemmene skulle sitte, og vasking og klargjøring etter gjeldende smittevernregler ble gjort.

Høstens semester startet slik vi avsluttet våren, men vi har måttet flytte konserten vi tenkte å ha i november i år til 2021. Hva som lar seg gjennomføre i høst/vinter vet vi ikke i skrivende stund, men vi vil jobbe med nytt repertoar. Så om du har lyst til å prøve deg som sanger i Klæbu Damekor, passer det godt nå.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.