Høstsemesteret er godt i gang og Klæbu Damekor har allerede vært ute og sunget for publikum. Tradisjon tro ble «Kulturuka» og markedsdagen avviklet også i år, og selv om aktivitetene ble avkortet på grunn av koronarestriksjoner fikk vi sjansen til å synge for publikum. I fint høstvær gikk koret rundt i sentrumsområdet og «busksang» utenfor Gamle festsal, på parkeringsplassen utenfor Kulturhuset, foran banken der veterankjøretøyene var utstilt og på torget utenfor Coop Ekstra.

Korøvelsene foregår etter smittevernsreglene, men det var veldig fint å kunne møtes for å synge sammen igjen. Forrige vinters øvelser ble holdt på zoom, og vi satt hjemme å øvde på vår egen stemme uten å høre de andre. Nå gleder vi oss til å jobbe med nye prosjekter og ikke minst julesanger til årets julekonsert i Klæbu kirke 19. desember.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.