Klæbu damekor er stolte av å presentere vår nye flotte dirigent Siv Alice Meådal 🙂

Siv Alice Meådal (f. 1986) kommer opprinnelig fra Flornes i Stjørdal kommune, Nord-Trøndelag, men har bodd i Trondheim og nå Klæbu siden 2012.

Siv Alice gikk ved TKMK Lørdagsskolen fra 2004-2006 med kirkeorgel som hovedinstrument. Hun tok bacheloreksamen som sosionom i 2008 og har jobbet i både barne- og ungdomsskolen som fagarbeider. Tok årsenhet for musikk ved HiNT, Levanger i 2009 med både didaktikk og ensembleledelse som fag. Hun har fra høsten 2012 til 2016 studert ved NTNU IM, Musikkonservatoriet på utøvende musikk, kirkemusikk. Her var hovedinstrumentet kirkeorgel, mens hun hadde klassisk sang og jazzklaver som bi-instrumenter. I tillegg hadde hun kordireksjon som et sentralt fag i utdanningen.

I en toårsperiode har Siv Alice dirigert Sangkoret Viljen, Trondheim, og fra høsten 2016 startet opp som dirigent for Hauka Dekorum, Hauka i tillegg til å selv være 2.sopran i Courage, Klæbu. Utenom dette jobber hun som tilkallingsvikar som kantor i Den norske kirke og tar på seg akkompagnatøroppdrag til andre kor og sangere.

Vi gleder oss alle til å presentere hva dette samarbeidet vil høste framover og ser fram til å se dere alle ved neste anledning 🙂

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *