Siv Alice Meådal (f. 1986) – korets nye dirigent fra august 2016, kommer opprinnelig fra Flornes i Stjørdal kommune, Nord-Trøndelag, men har bodd i Trondheim og nå Klæbu siden 2012.

Siv Alice gikk ved TKMK Lørdagsskolen fra 2004-2006 med kirkeorgel som hovedinstrument. Hun tok bacheloreksamen som sosionom i 2008 og har jobbet i både barne- og ungdomsskolen som fagarbeider. I 2009 tok hun en årsenhet for musikk ved HiNT, Levanger, med både didaktikk og ensembleledelse som fag. Høsten 2012 til 2016 studerte hun ved NTNU IM, Musikkonservatoriet på utøvende musikk, kirkemusikk. Her var hovedinstrumentet hennes kirkeorgel, med klassisk sang og jazzklaver som bi-instrumenter. I tillegg hadde hun kordireksjon som et sentralt fag i utdanningen.

I en toårsperiode har Siv Alice dirigert Sangkoret Viljen, Trondheim, og fra høsten 2016 startet hun opp som dirigent for Hauka Dekorum, i tillegg til å selv være 2.sopran i Courage i Klæbu. Utenom dette jobber hun som tilkallingsvikar som kantor i Den norske kirke og tar på seg akkompagnatøroppdrag til andre kor og sangere. Og nå er hun fast dirigent for Klæbu Damekor.