Klæbu Damekor; PRIMA damer – PRIMA varer!

KDK er en lattermild ungdommelig gjeng med stort aldersspenn og ulik brysthøyde. Vårt repertoar ønsker vi skal være variert og allsidig og vi liker å jobbe mot konkrete mål hvert semester. I tillegg har vi vår tradisjonelle julekonsert og deltagelse 17.mai-feiringen. Høsten 2022 består koret av ca 21 aktive medlemmer fordelt på alle fire korstemmene, men her er ledige plasser for nye medlemmer, især på ALT.

Klæbu Damekor kan spille på mange strenger, da flere av medlemmene har talent for revy og mange liker å synge solo eller i mindre grupper. Med jevne mellomrom arrangerer koret større temakonserter hvor koreograf og profesjonelle musikere blir leid inn. Koret lager gjerne disse oppsetninger alene eller sammen med andre kor/korps.

Klæbu Damekor fylte 50 år 11. november 2015.

Jubileumsåret ble innledet allerede i november 2014 med den egenproduserte festforestillingen «Hørt og Uhørt». Det fortsatte med en jubileumstur til Budapest i juni, deltagelse i NM for kor i oktober og avsluttet i november 2015 med flott jubileumsmiddag med inviterte gjester i Klæbu Kulturhus.

Vinterfestivalen 2016 på Røros ble vårsesongens store happening, da koret under vikardirigent Eli Guri Røragen leverte tre fine konserter under festivalen og vant like godt fredagens underholdningskonkurranse.

Ny giv!

Høsten 2016 startet koret på en ny æra med ny dirigent.  Siv Alice Meådal har tatt damene med storm og samarbeidet har ført til nye konserter med gode omtaler.

Vil du bli med på reisen videre?

Vil du bli medlem eller bli en av våre sponsorer?

Da er det ikke noe å nøle med 🙂  – Bruk «kontakt»-siden vår eller snakk med noen av våre medlemmer (se medlemsoversikten).